Αν αναζητάτε δουλειά στο εξωτερικό ή επιθυμείτε να σπουδάσετε σε κάποιο ξένο εκπαιδευτικό ίδρυμα, είναι αυτονόητο πως το βιογραφικό σας σημείωμα θα πρέπει να είναι ορθά μεταφρασμένο σε γλώσσα που να γίνεται δεκτή από τον υποψήφιο εργοδότη ή πανεπιστήμιο.

Μετάφραση βιογραφικού δωρεάν;

Πολλοί επιχειρούν να μεταφράσουν το βιογραφικό τους χωρίς τη βοήθεια κάποιου επαγγελματία, συνήθως χρησιμοποιώντας τις υπάρχουσες online δωρεάν μηχανές μετάφρασης. Είναι όμως αυτός ο ιδανικός τρόπος να προβάλλετε τον εαυτό σας σε έναν υποψήφιο εργοδότη;

Η εμπειρία μας έχει δείξει πως τα βιογραφικά σημειώματα που έχουν μεταφραστεί χωρίς τη φροντίδα κάποιου ειδικού, συχνά περιέχουν λάθη που ενδέχεται να επηρεάσουν την κρίση του παραλήπτη τους. Επίσης, η περιορισμένη ικανότητα των online μηχανών μετάφρασης, προδίδει πολύ συχνά την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Εν κατακλείδι, η δωρεάν μετάφραση βιογραφικού είναι μια επιλογή ανάγκης, σίγουρα όμως όχι η καλύτερη λύση.

Μεταφράσεις βιογραφικών από επαγγελματίες μεταφραστές

Ο υψηλός ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Το μεταφραστικό γραφείο μας είναι σε θέση να σας παρέχει υψηλής ποιότητας μετάφραση βιογραφικού σημειώματος, βοηθώντας σας έτσι να κάνετε την καλύτερη δυνατή εντύπωση στον μελλοντικό σας εργοδότη. Τα προσόντα σας και η τυχόν ειδική ορολογία που εμπεριέχεται στο βιογραφικό σας, θα μεταφραστούν με απόλυτη αρτιότητα, όποιο κι αν είναι το πεδίο εξειδίκευσης σας. Επιπλέον, αν δεν νιώθετε σίγουροι για το πως πρέπει να συντάξετε ένα σωστό βιογραφικό σημείωμα, εμείς και οι συνεργάτες μας μπορούμε να το διαμορφώσουμε σωστά ή και να το συντάξουμε από την αρχή.