Μεταφράσεις κειμένων κάθε τύπου και περιεχομένου

Το μεταφραστικό γραφείο μας μπορεί να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις σε κάθε σας ανάγκη για μετάφραση κειμένου. Έχοντας χτίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο αυστηρά επιλεγμένων συνεργατών, είμαστε σε θέση να σας εγγυηθούμε πως οι μεταφραστές μας αναλαμβάνουν να εκπονήσουν μεταφράσεις υψηλής ποιότητας και – μέσα από το εύρος του ανθρώπινου δυναμικού μας – μπορούμε να σας παρέχουμε μεταφραστικές υπηρεσίες σε πάρα πολλές γλώσσες.

Μάλιστα, έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε και μεταφράσεις που δεν αφορούν την ελληνική γλώσσα, εφόσον οι ανάγκες σας το απαιτούν. Δεν περιοριζόμαστε δηλαδή σε μεταφράσεις όπου υποχρεωτικά η μια εκ των δυο εμπλεκόμενων γλωσσών – είτε η γλώσσα του αρχικού κειμένου, είτε η γλώσσα μετάφρασης – είναι απαραίτητα η ελληνική.

Στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον της εποχής μας, η άμεση επικοινωνία δεν γνωρίζει περιορισμό, παρά μόνο ίσως από το ίδιο το μέσο της, τη γλώσσα! Εμείς είμαστε εδώ για να άρουμε και αυτόν τον περιορισμό, παρέχοντας σας βέλτιστης ποιότητας γλωσσικές υπηρεσίες.

Η επικοινωνία θα πρέπει να είναι προνόμιο όλων, όχι εμπόδιο!

Μεταφραστικές υπηρεσίες | Σύγχρονες τεχνολογίες μετάφρασης

Οι μεταφράσεις που σας παραδίδουμε, πραγματοποιούνται πάντα από εξειδικευμένους επαγγελματίες μεταφραστές και ποτέ από μηχανές μετάφρασης. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνολογίες μετάφρασης ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα του αποτελέσματος και να καταστήσουμε τη διαδικασία μετάφρασης λιγότερο χρονοβόρα και πιο οικονομική για τους πελάτες μας, ωστόσο είναι αδιαπραγμάτευτο πως σε όλα μας τα μεταφραστικά έργα, η μετάφραση, η επιμέλεια και ο τελικός έλεγχος πραγματοποιούνται από τους πλήρως καταρτισμένους και έμπειρους ανθρώπους μας.

Πολλοί μπορεί να σκεφτούν πως οι μεταφραστικές υπηρεσίες που προσφέρουν διαδικτυακά εργαλεία μετάφρασης, μπορούν να αποτελέσουν μια αξιόπιστη και ανέξοδη λύση για τις μεταφραστικές ανάγκες τους. Η πραγματικότητα όμως είναι πολύ διαφορετική.

Καταρχάς, οι μηχανές μετάφρασης διαθέτουν περιορισμένη ικανότητα ερμηνείας του κειμένου που μεταφράζουν, με αποτέλεσμα πολύ συχνά το νόημα του κειμένου να παραποιείται και ενδεχομένως ολόκληρα μέρη της μετάφρασης να βγάζουν λάθος ή και καθόλου νόημα. Αυτό μπορεί να συμβεί και σε κείμενα χαμηλών απαιτήσεων, πόσο μάλλον σε κείμενα πολύπλοκα και απαιτητικά.

Προστασία απορρήτου

Επιπλέον, ένα θέμα που αφορά την χρήση αυτών των διαδικτυακών εργαλείων μετάφρασης και που κανείς δεν πρέπει να παραβλέψει, είναι το θέμα της ιδιωτικότητας. Κάτι που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως από τη στιγμή που καταχωρείτε κείμενο προς μετάφραση στις μηχανές αυτές, ενδέχεται το περιεχόμενο του να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως χωρίς εσείς να λάβετε γνώση περί αυτού.

Το θέμα της προστασίας δεδομένων στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερα μεγάλο και πολύπλοκο, ωστόσο το μεταφραστικό γραφείο μας μπορεί να σας εγγυηθεί πως σε εμάς, τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πάντα απόλυτα ασφαλή.

Εμείς και οι μεταφραστές μας σας εγγυόμαστε απόλυτη εχεμύθεια και πως όλα τα δεδομένα που θα μας παράσχετε θα παραμείνουν απόρρητα και ασφαλή.

Για μια δωρεάν, μη δεσμευτική προσφορά, συμπληρώστε τη φόρμα προσφοράς ή στείλετε τα προς μετάφραση αρχεία στο info@linguapro.gr και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.