Μετάφραση ολλανδικά

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ | ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Τα ολλανδικά ομιλούνται ως μητρική γλώσσα από περίπου 25 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. Πρόκειται για γλώσσα όπου η μεγάλη πλειοψηφία των ομιλητών της βρίσκεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα, όπως είναι φυσικό, στην Ολλανδία, ενώ παράλληλα αποτελεί μια εκ των τριών επίσημων γλωσσών του Βελγίου. Οι μεταφράσεις ολλανδικών είναι σε σταθερή ζήτηση, πράγμα καθόλου παράξενο αν αναλογιστεί κανείς την θέση της Ολλανδίας στο οικονομικό στερέωμα, με δυναμική παρουσία στο χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου, της εκπαίδευσης, καθώς και αλλού. Ως εκ τούτου, η μετάφραση από ολλανδικά σε ελληνικά και η μετάφραση από ελληνικά σε ολλανδικά αποτελούν μέρος των μεταφραστικών έργων που μας ανατίθενται.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ | ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ

Οι μεταφράσεις ολλανδικών πραγματοποιούνται από καταρτισμένους μεταφραστές που επιλέγονται με τα αυστηρότερα κριτήρια ούτως ώστε να εξασφαλίζεται η ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Ο τύπος και η θεματολογία του εκάστοτε προς μετάφραση κειμένου παίζουν σημαντικό ρόλο στην επιλογή του μεταφραστή, διότι κάθε μετάφραση ολλανδικών με εξειδικευμένη θεματολογία ανατίθεται αποκλειστικά σε μεταφραστές καταρτισμένους στην θεματολογία αυτή.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΛΩΣΣΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

Οι μεταφράσεις ολλανδικών κειμένων που πραγματοποιούμε δεν περιορίζονται στο γλωσσικό ζεύγος ολλανδικών και ελληνικών. Έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε εις πέρας άψογες μεταφράσεις ολλανδικών σε διάφορα γλωσσικά ζεύγη, όπως για παράδειγμα μετάφραση από ολλανδικά σε αγγλικά και μετάφραση από αγγλικά σε ολλανδικά. Όποια κι αν είναι η γλώσσα που σας ενδιαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΟΛΛΑΝΔΙΚΩΝ

Σε περίπτωση που η μετάφραση σας χρειάζεται πιστοποίηση, μπορούμε να σας παρέχουμε επίσημη μετάφραση με επικύρωση από δικηγόρο. Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για τη δυνατότητα επικύρωσης.

Συμπληρώνοντας τη φόρμα προσφοράς μας, θα λάβετε σύντομα μια δωρεάν, μη δεσμευτική προσφορά για την πραγματοποίηση της μετάφρασης σας.